Het Wonder van Weebosch draait op het Idfa!

Het Wonder van Weebosch draait op het Idfa! Ik ben supertrots op iedereen die er aan heeft meegewerkt: Mijn schatten van ponymeisjes, hun moeders, Els (mijn producent), Hans en Mark (resp. camera en geluid), Truusje (muziek), Charles, Pastoor Penne, Peter van Och, Annemarie, Lenie en Lia, alle inwoners van Weebosch, Het mediafonds, Omroep Brabant, Frits (foto’s) , Marie Louise Schoondergang (vertaling), Jacqueline en Theresa, Annette Behrens (camera), Hinne (editor), Pim (camera), mijn ouders, mijn kids, Bram, Karin, iedereen die ik hier vergeten ben, en natuurlijk mijn zusje Jitske.

Kijk op de Idfa-site: http://www.idfa.nl/industry/tags/project.aspx?id=FF2FEEA8-C4C3-4C4B-AAFE-D92BEFB9A626

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top