Tiffany’s Droom wint Sportfilm Award 2018!

Tijdens de afsluitende dag van het SportFilmFestival Rotterdam is voor de 2de keer de SportFilm Award uitgereikt, een prijs voor de beste sportfilm van Rotterdamse bodem. Ik mag met Tiffany’s Droom, naar het prestigieuze SportFilmFestival in Milaan!

Uit het juryrapport:
“Een goede docu staat of valt met een interessant hoofdkarakter. Tiffany de Jong uit Rotterdam (Delfshaven) intrigeert van de eerste tot de laatste minuut. De talentvolle amazone staat symbool voor Rotterdam, de stad van de doorzetters. De film legt ragfijn bloot dat niet alleen talent bepalend is voor sportief succes ook inzet, karakter, sociale vaardigheden, omgevingsfactoren en gezinssituatie maken deel uit van het complete pakket”. Dit jaar vormden Hans Groenendijk (regisseur), Marhinde Verkerk (judoka), Marianne van den Anker (OPEN Rotterdam), René van Zundert (winnaar van 2017) en Shariff Nasr (filmregisseur) de jury.

Een link naar de trailer: https://vimeo.com/264945816