Markt 2.0

Scriptcoaching voor Markt 2.0 van Marleine van der Werf (regie)

Documentaire over drie generaties marktkooplui op de langste markt van Europa tijdens de komst van de grootste markthal van Europa. De film ging in première op het Nederlands Filmfestival 2016 en werd geselecteerd voor de debuutcompetitie. Het documentairescript werd geselecteerd door het Mediafonds als één van de vier voorbeeldplannen van 2015.  Scenario en Scriptadvies: Wendelien Voogd. Regie Marleine van der Werf. Productie Volya Films in coproductie met RTV Rijnmond en KRO-NCRV.  http://pers.kro-ncrv.nl/programmas/documentaires/kro-ncrv-2doc-de-vrije-markt

Documentary about three generations market vendors during the arrival of the largest market in Europe. The film premiered at the Dutch Film festival and was selected for the 2016 debut competition. The documentairescript was selected by the Dutch MediaFund as one of the four sample plans of 2015.  Production Volya Films  in co-production with RTV Rijnmond and KRO-NCRV.  http://pers.kro-ncrv.nl/programmas/documentaires/kro-ncrv-2doc-the-free-market